top of page
002_MandydeHeus_Fotografie_4087_edited_edited.jpg

BLIJE DARMEN

Voor mensen die voorgoed GOODBYE willen zeggen tegen darmklachten om vanuit daar weer gezonder en gelukkiger door het leven te gaan

Voor mensen met darmklachten - die hun darmklachten willen verhelpen en meer willen leren over onze darmgezondheid!

Heb jij constant last van een opgeblazen gevoel, constipatie, diarree of winderigheid? Zijn klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, acne, eczeem, jicht misschien ook wel herkenbaar voor jou?

Dan is de praktische BLIJE DARMEN 1-op-1 coaching iets voor jou! Al deze klachten staan namelijk sterk in verband met darmproblemen! 

Ik neem je stap voor stap aan de hand mee hoe onze darm en lichaam in elkaar zit en waar de oorzaak van jouw klachten vandaan komen. Ondanks eerdere symptoombestrijding of andere berichten als "leer er maar mee leven" heb ik wel positief nieuws! Je hoeft je absoluut niet neer te leggen bij jouw darmklachten, laat staan hiermee te leven. Ik kan jou via dit coachingstraject wel helpen. We zullen jouw darmklachten stapje voor stapje moeten oplossen. Are you in?

Herken jij dit?

 • Je hebt al lange tijd last van darmklachten of dergelijke klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en laag in je energie. 

 • Je bent super gemotiveerd om je darmklachten te verhelpen samen met mijn progressionele hulp

 • Je wilt leren hoe jij jouw lichaam, darmgezondheid en dagelijks leven een absolute boost kunt geven

 • Je bent op zoek naar een specialist die jouw stap-voor-stap/gestructureerd kan begeleiden om jouw klachten te verhelpen

 • Je hebt behoefte aan een natuurlijke aanpak zonder medicatie, maagzuurremmers of dergelijke korte termijn oplossingen

 • Je hebt het vermoeden dat je met het oplossen van jouw darmklachten ook andere lichamelijke klachten kunt verhelpen

 • Een professionele stok achter de deur heb ik nodig om voorgoed van je klachten af te komen

 • Je prestaties lopen niet zoals je wilt en bent een (top)sporter met regelmatig last van je darmen

Doe dan mee met het 1-op-1 coaching programma:
Kies nu voor BLIJE DARMEN

Rick van den Tempel (1).png

Even voorstellen

Hi! Ik ben Rick, Orthomoleculair therapeut en leefstijlcoach en darmspecialist voor (top)sporters


Ik ben gestart met het begeleiden van topsporters en ik heb nu ook mijn eigen praktijk waar ik veel mensen mag helpen met hun gezondheidsklachten. Al deze klachten kennen voor 90% zijn absolute oorzaak in de darm en zijn darmgerelateerd.

Het BLIJE DARMEN programma is het resultaat van 15+ jaar aan persoonlijk en wetenschappelijk onderzoek met kennis over de gezondheid en onze darmen als nr. 1 vertrekpunt. In het bijzonder meer dan 8 jaar aan professionele scholing, opleidingen, cursussen, gesprekken met specialisten, en praktijkervaring met cliënten en (top)sporters. Al deze kennis deel ik graag met je. Ik heb gemerkt dat de vraag naar darmen in het specifiek zo groot is dat ik daar in het bijzonder aandacht aan besteed via dit programma. Zo hoop ik nog meer mensen te kunnen helpen. 

Stap 1: Prepareren

De eerste fase bestaat uit het reinigen van de darm door irriterende stoffen, infecties, voedsel overgevoeligheden en gifstoffen uit het voeding- en leefpatroon te verwijderen. Zo krijgt de darm en het lichaam de ruimte die het nodig heeft om zich te prepareren op de volgende fase. In deze fase doen we ook bloed- of darmonderzoek.

Stap 2: Repareren

De tweede fase focust zich op het herstellen van de darm en genezen van de natuurlijke bescherming (jouw darmwand) van de darm en reset van een gezonde spijsvertering o.a. door essentiele voedingsstoffen en enzymen.  

Stap 3: Optimaliseren

Tot slot gaan we in de laatste fase aandacht geven aan het optimaliseren en herintroduceren van nuttige bacterien (jouw darmvrienden) voor een gezonde darmflora en vernieuwing van jouw totale darm-microbioom.

In drie stappen samen naar BLIJE darmen!

Aan het eind van deze intensieve samenwerking heb jij 100% grip op jouw gezondheid, loopt jij niet meer rond met buikpijn, diarree of andere soortgelijke klachten. Jij voelt je herboren, fit, ervaart nieuwe energie en hebt nieuwe kennis opgedaan over voeding, het menselijk lichaam en mindset waardoor jij bewuste keuzes kunt maken waar jouw damrmen blij van worden. En dat betekent: dag buikpijn, dag angst voor ongemakkelijke situaties en HALLO BLIJE DARMEN!

Meer dan 6000 miljoen mensen lijden aan darmaandoeningen
Ondanks dat darmaandoeningen vaak complexe gezondheidsklachten met zich meedragen, hoef jij niet langer één van hen te zijn. 

Intake & onderzoek

 • Diepgaande analyse van jouw klachten - anamnese. Hier heb ik diverse methodes voor

 • Bloedonderzoek of darmonderzoek (dit bepalen we op basis van jouw klachtenbeeld) t.w.v. minimaal 299 euro

 • Analyseren van onderzoeken

 • Maandelijks een op maat aangepast gezondheidsplan

Live consulten in mijn praktijk

 • Uitgebreide intake consult

 • 3 vervolgconsulten van minimaal een uur

 • 2x een telefonisch consult

Bonussen & extra

 • Een werkmap met opdrachten, voedingsvoorschriften en recepten

 • Diverse e-books

 • Online toegang tot mijn kennisbank 

 • Altijd mogelijk om contact op te nemen, vragen te stellen aan mij

BLIJE DARMEN: 4 maanden 1-op-1 coaching

Jouw investing: 475 euro per maand*
Dit is inclusief bloed- of darmonderzoek

Twijfel je nog of dit 1-op-1 programma iets voor jou is?

Ik snap dat jij persoonlijke uitdagingen hebt, misschien weinig tijd in het dagelijks leven of gewoon graag even persoonlijk kennismaakt om af te stemmen of het iets voor jou is en ik jou kan helpen. 

Laat dan via onderstaande even een bericht achter, dan neem ik telefonisch contact met je op. 

Je mag mij ook altijd een mail sturen, dit kan naar rick@rickvandentempel.nl

bottom of page