top of page

Mijn nieuwe praktijk in Maarssen!

Yes!! Door de toenemende vraag open ik vanaf vrijdag 19 februari 2021 mijn nieuwe eigen praktijkruimte in de fysiopraktijk De Praktijk in Maarssen. Voor vele Maarssenaren vast een bekende plek. Ik zal daar op vrijdag werkzaam zijn als orthomoleculair therapeut. Heb je last van maagklachten, darmklachten, allergieën & voedselintolleranties, vermoeidheidsklachten, stress gerelateerde klachten, langdurige (sport)blessures of misschien wel iets anders? Dan help ik je graag om de oorzaak te achterhalen en de problemen te verhelpen. Lees hier meer over mijn werkwijze.

De eerste consults zijn al gepland. Mocht je ook graag een consult willen boeken, reserveer dan alvast een plek via mijn website. Als er toevallig geen geschikte plek tussen zit of je vragen hebt, bel of app dan even naar 06-46081898. Mijn consults zijn door veel aanvullende verzekeringen (deels) vergoed.


Adres:

Fysiopraktijk De Praktijk Maarssen

Emmaweg 20-22

3603 AM Maarssen


Ik kijk ernaar uit om je in De Praktijk te zien!


Groet, Rick*Belangrijk: mijn praktijk is geopend, ook tijdens de lockdown. RIVM richtlijnen worden hierbij gevolgd.


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page