Darmonderzoek + 2 consulten

2 consults van 60 min incl. uitgebreid darmonderzoek & behandelplan

  • 1 uu
  • 495 euros

Beschrijving van de dienst

Inclusief: ✓ Eerste consult van maximaal 60 minuten ✓ intake ✓ Darm-Micorbioom onderzoek ✓ Oorzaak van klachten in kaart brengen door anamnese en intake ✓ Vervolgconsult van maximaal 60 minuten ✓ Uitgebreid behandelplan op basis van klachtenbeeld Jouw darm-microbioom is betrokken bij bijna elk aspect van jouw gezondheid. Dus als je je beter wilt voelen, meer energie wilt hebben en je algehele welzijn wilt verbeteren, moet je letten op de biljoenen microben die in en op je leven. Je rijkste populatie microben bevindt zich veruit in je darmen. Dit is geweldig nieuws omdat jouw darm-microben sterk worden beïnvloed door jouw dieet en gedrag, wat betekent dat jij veel invloed hebt op de activiteit van jouw darm-microben populatie, ook wel de darmmicrobiota genoemd. Deze kleine jongens zijn de natuurlijke medicijn en apotheek van je lichaam: Ze helpen je bij het verteren van je eten, beïnvloeden je humeur en helpen je zelfs om een gezond gewicht te behouden. De wetenschap van het darm-microbioom heeft ons vele nieuw inzichten gegeven in wat het betekent om gezond te zijn. We weten nu dat we, om echt gezond te zijn, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze microben de juiste stappen moeten nemen. Als jij het meeste uit jouw gezondheid wilt halen, is het belangrijk om te weten welke voedingsmiddelen gezond voor jou zijn. Het zal jou verbazen welke voedingsmiddelen de reden zijn voor jouw ongemakken of verslechterde gezondheid. De één kiest ervoor om bewust te leven en te eten, de ander houdt zijn conditie op peil door te sporten. En er zijn talloze diëten en kuren waar je in korte tijd van opknapt, maar voor hoe lang? Als je je gezondheid serieus neemt en tot in detail wilt weten wat wel en niet goed voor je is, nu en op lange termijn, dan ga je aan de slag met jouw Microbioom: waar je alles te weten komt over de status van jouw darmgezondheid. Om nader te bekijken hoe jij schade kunt verminderen en een goede darm-microbioomgezondheid kunt waarborgen? Dan is dit jouw onderzoek!

Annuleringsbeleid

Voor consult afspraken: 24 uur voor onze afspraak is het annuleren van de afspraak kosteloos, daarna zal ik de kosten van een consult volledig in rekening moeten brengen. Voor (online) cursussen en workshops: annuleren niet mogelijk, bij bijzonderheden neem dan contact op.

Contactgegevens

0646081898

rick@rickvandentempel.nl

Emmaweg 20, Maarssen, Nederland

Over mij

Als orthomoleculair therapeut help ik mensen zelf de regie te nemen over hun gezondheid. Door het achterhalen van de oorzaak van de klachten en een gepersonaliseerd plan op te stellen maak ik het verschil. Ik ben aangesloten bij CAT. 

Contact

A: Emmaweg 20-22 Maarssen

T. 06 46 08 18 98

M. rick@rickvandentempel.nl

KVK. 63140284

BTW-ID. NL001180122B87

 

AGB Praktijkcode. 90066406

AGB zorgverlener. 90107202

CAT beroepscode. CM3480-01-01-21

Prestatiecode. 24000

Copyright © 2020 Rick van den Tempel.

Alle rechten voorbehouden 

Openingstijden

Maandag en dinsdag: gesloten

Woensdag: 17.00 - 21.00 uur

Donderdag: consult op aanvraag

Vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram