Tarieven en vergoedingen

 

Extra voordelen van leefstijlcoaching

Consulting via Rick wordt vaak deels - en soms geheel - vergoed, dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar. Elk kalenderjaar, vanaf 1 januari, kun je opnieuw gebruik maken van het maximale tegoed in je aanvullende pakket. 

 

En, wist je al dat het eerste kennismakingsgesprek geheel gratis is? 

Tarieven en vergoedingen

Extra voordelen particuliere begeleiding

 • Je betaalt geen eigen risico, je bespaart dus direct 385 tot 885 euro uit;

 • Je krijgt geen diagnose en dus geen label waar je je leven lang aan vastzit;

 • Je privacy is maximaal gewaarborgd;

 • Je krijgt direct hulp (je komt niet op een wachtlijst);

 • Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig;

 • Je bent geen nummer

 • Je hebt direct contact met mij; 

 • Je krijg een gratis kennismakingsgesprek.

Aanvullende begeleiding

Naast de gepersonaliseerde leefstijlassessment en programma's, bied ik ook losse sessie(s) en coaching. Deze losse sessie(s) bedragen 95 euro per uur. Vergoeding voor therapie vanuit de aanvullende verzekering kan oplopen tot 65 euro per sessie, waardoor je zelf slechts 30 euro betaalt. Een telefonisch of face-to-face kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Is een eenmalige losse sessie waarschijnlijk niet voldoende en hebben we meer tijd nodig? Dan zal dit tijdens de intake al met je besproken worden en kijken we naar de meest passende oplossing. Zo bied ik ook meerdere sessie(s) aan in de vorm van een strippenkaart-model waarbij de tarieven voordeliger uitvallen.

 

Interesse? Neem dan nu contact op via onderstaande button.​

Declareren bij je zorgverzekering, hoe werkt dat?

Ondanks dat je het bij de reguliere zorg vaak niet door hebt, kost hulp toch echt geld de kosten betaal je immers achteraf via je eigen risico.

Om ervoor zorgen te zorgen dat mijn diensten voor vrijwel iedereen bereikbaar wordt, blijf ik mij continu ontwikkelen zodat jij in aanmerking blijft komen voor vergoedingen van je zorgverzekeraar. Hiervoor dien je rekening te houden met het volgende:

 • Verzekerd te zijn bij een erkende zorgverzekeraar;

 • In het bezit zijn van een factuur voor begeleiding of training van mij;

 • Te beschikken over een aanvullende verzekering.
   

Nadat je een training of consult bij mij hebt afgerond ontvang je een digitale factuur die aan alle eisen van de zorgverzekeraar voldoet. Stuur een kopie van deze factuur naar je zorgverzekeraar en claim, afhankelijk van je polis en aanvullende voorwaarden, je vergoeding.

Vergoeding werkgever 

Jouw preventieve leefstijl is niet alleen buiten werktijden belangrijk, maar juist ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat, daarom heb ik naast mijn particuliere leefstijltrainingen ook voor werkgevers een aanbod samengesteld. Wil jou werkgever een training of coachingstraject voor je willen betalen, dan hanteer ik de volgende zakelijke werkgeverstarieven:

 • Kosten voor individuele coaching en begeleiding, per sessie van een uur: 125 euro

 • Kosten groepstraining (maximaal 20 mensen) van vier weken: 750 euro
   

Kijk voor meerinformatie bij leefstijlcoaching of leefstijltrainingen of vraag via onderstaande een offerte op. 

Jij bent uniek. Maatwerk is mijn vak!

Oplossingen hebben die passen bij jouw wensen en behoeftes, dat kun je wel aan mij overlaten. Werkgevers hebben tenslotte veel belang bij gezonde en vitale werknemers die goed in hun vel zitten. Goede werkgevers zijn vaak ook bereid om een coach-traject of een training te betalen. Voor direct advies of meer duidelijkheid over tarieven en of vergoedingen kun je tijdens kantooruren met ons bellen. Of stel je vragen via het onderstaande formulier. Je krijgt dan snel – meestal dezelfde dag nog – een reactie van ons.

Over mij

Als leefstijlcoach en orthomoleculaire therapeut help ik mensen zelf de regie te nemen over hun gezondheid. Door het achterhalen van de oorzaak van de klachten en een gepersonaliseerd plan op te stellen maak ik het verschil. 

Contact

T. 06 46 08 18 98

M. rick@rickvandentempel.nl

Utrecht - Maarssen - Leidsche Rijn

KVK. 63140284

BTW-ID. NL001180122B87

 

AGB Praktijkcode. 90066406

AGB zorgverlener. 90107202

Prestatiecode: 24000

Copyright © 2020 Rick van den Tempel.

Alle rechten voorbehouden 

Social media

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram