top of page

Leefstijltrainingen

de preventieve leefstijl

Het verlagen van verzuim, efficiënter werken en fittere medewerkers. Veel bedrijven zijn ermee bezig, maar hoe zorg je dat dit wordt gerealiseerd? Met mijn jarenlange ervaring heb ik bouwstenen ontwikkeld om jouw medewerkers preventief aan de slag te laten gaan met een gezonde leefstijl, óók op de lange termijn.

ZZP Logo transparant.png

Doel van de leefstijltrainingen

Leefstijltrainingen op basis van 5 leefstijlpijlers

Trainingsaanbod

Stel je leefstijltrainingen samen

De interactieve trainingen en masterclasses zijn uitgewerkt in de vorm van bouwstenen, waarbij onderstaande leefstijlpijlers aan bod komen. De trainingen zijn individueel te kiezen en/of samen te voegen tot een pakket. Het samenvoegen zorgt voor de beste grip op een vitale werkdag. De trainingen kunnen zowel bij jou op kantoor, online als extern op locatie worden gegeven. Het doel van de trainingen is om preventief aan de slag te gaan met gezondheid. 

Neurocommunicatie

Eet jezelf slim

Omarm stress the right way

Tijdens deze training krijg je uitleg en inzicht in de kracht en verzwakking van het zogenaamde neurobiochemische systeem. We besteden aandacht aan het belang van deze communicatie op jouw gedrag, gevoel en denken en de impact op de werkvloer. 

Hoe je brein en lichaam van de juiste brandstof wordt voorzien is uiterst persoonlijk. Van een generieke benadering naar een uiterst persoonlijke benadering. De manieren om jouw brein echt voor je laten werken. Dit alles voor een effectievere werkdag en bovenal meer plezier op de werkvloer. 

Stress is een functioneel en evolutionair fenomeen. Eén die vaak en veelal verkeerd geïnterpreteerd wordt. Dit is niet langer nodig na het volgen van deze interactieve training, zo krijg je uitleg over de evolutionaire noodzaak en praktische leefstijl tools mee om stress te reduceren. Met recht een onmisbare training in de tijd van nu. 

Slaap als een pro

Slaap en jouw bioritme is fundamenteel voor goed presteren en herstellen. Zo leert deze training hoe je grip kunt krijgen op jouw slaapritme, maar ook hoe je kunt omgaan met uitdagingen als jetlags, wat je kunt doen bij veel schermtijd achter je laptop of TV en hoe jouw slaapprestaties eenvoudig kunt tracken.

Nooit meer ziek

Een effectief immuunsysteem is essentieel voor jouw gezondheid. Ontdek hoe je een ultiem afweersysteem bouwt en leer meer over het vermogen van jouw lichaam in tijden van gevaar en schadelijke indringers. Tijdens deze training krijg je tevens een verassend perspectief tussen het nauwe verwant van ons lichaam met jouw  leven en werk. 

Biohack jouw dag!

De ultieme toolkit voor een vitale (werk)dag! Tijdens deze training krijg je alle nieuwste en meest relevante mogelijkheden die jij zelf hebt om jouw dag, leven en werk naar je hand te zetten. Deze training leert je bij uitstek hoe jij zelf de regie kunt nemen over jouw gezondheid en vitaliteit.

Neem contact op, zodat je meer informatie kunt geven over jouw wensen en we snel aan de slag kunnen gaan met bovenstaande leefstijlbouwstenen of een trainingsplan op maat.

Ben je als bedrijf op zoek naar een leefstijltraining online of op locatie?
Neem dan contact op!

Voordelen van de leefstijltrainingen

Impact op lange termijn

De leefstijltrainingen kijken niet naar quick fixes maar naar lange termijn effecten op het gebied van gezondheid. Hogere gezondheid betekent minder verzuim en fittere medewerkers. Dat willen we toch allemaal?

Zorg voor teamwork

Succes behaal je door als team aan de slag te gaan met gezondheid en hiermee tot betere resultaten komt. Deze trainingen bieden bij uitstek de juiste coaching en mentorschap voor resultaat.

Deel kennis met elkaar

Ik heb diverse bedrijven geholpen bij het optimaliseren van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers en deel deze ervaringen graag ook met jullie. 

Wist je dat de leefstijltrainingen goed te combineren is met persoonlijke leefstijlcoaching? 

bottom of page