top of page


Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Voor velen is orthomoleculaire therapie nog een onbekend vak. In het kort is orthomoleculaire therapie de inzet van de juiste vitamines, mineralen en vetzuren om jouw gezondheid te optimaliseren. 

Om inzicht te krijgen welke lichaamsprocessen verstoord zijn zet ik in mijn praktijk vaak laberatoriumonderzoeken in: darm- en bloedonderzoek. Vervolgens ontwikkelen we een gericht behandelplan.

EMB Bloedonderzoek

De energetische morfologische bloedtest (EMB) is een onderzoek waarbij door een vingerprik bloed wordt afgenomen. De reguliere bloedtest aangevuld met complementaire waardes wat het ontzettend waardevol maakt.

Op basis van de uitslag maken we een gezondheidsplan en kun jij gericht aan de slag met jouw gezondheid. 

Bloed Test
Microbiome

Darmonderzoek

Onze darmen vertellen ons zoveel informatie. Wanneer je bent gelabeld met prikkelbare darmsyndroom, voedselintolleranties ervaart of je parasieten in jouw lichaam hebt, kan het optimaliseren van je darmflora je helpen klachten te verminderen. 

DNA Leefstijl onderzoek

Het DNA onderzoek op basis van speeksel is een persoonlijke genetische test die je helpt om je leefstijl en/of sportprestaties te verbeteren. Dit unieke onderzoek geeft inzicht in >50 leeftijl onderzoeken.

Image by National Cancer Institute
bottom of page