Leefstijlcoach en orthomoleculair

 

Laten we het elke dag 1% beter doen

Leefstijlcoaching en orthomoleculaire therapie

Mijn doelstelling als leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut is om jouw ware gezondheid van binnenuit te transformeren en jou stap-voor-stap zelf de regie te laten nemen over jouw gezondheid, vitaliteit en leven. Ik word blij wanneer mensen volledig opleven wanneer gezondheid fysiek en mentaal verbeterd. 

Over mij

Ik ben opgeleid en gespecialiseerd als leefstijlgeneeskunde coach, ook wel orthomoleculaire therapeut. Hierbij richt ik mij op de toegepaste en functionele wetenschap van een gezond, vitaal en gelukkig leven. Mijn aanpak is gericht op het verlengen van de levensduur - het uitstellen en voorkomen van het begin van chronische ziekten - waarbij tegelijkertijd ook de kwaliteit van het leven wordt gewaarborgd.  

Door het positief beïnvloeden van 'epigenetische' leefstijl factoren als voeding, slaap, beweging, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling worden de belangrijkste en meest basale herstel- en prestatiefactoren effectief en efficiënt behandeld. Dit alles met als doel om zo te inspireren en te motiveren tot persoonlijke verantwoordelijkheid en de dagelijkse leefstijl preventief te bevorderen. 

Mijn opleidingen

  • Opleiding tot Leefstijlcoach-/therapeut

  • Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie (PNEI) therapeut

  • Master in Beweginswetenschappen

  • HBO Medische Basiskennis 

  • Sinds 2018 geaccrediteerde beroepsverenigingslid

  • Geregistreerd als gezondheidsprofessional onder AGB-code, 90107202.

BETEKENIS. IMPACT. GROEI. 

Om jou en anderen zelf de regie in handen te geven en echt te kunnen helpen, verdiept Rick zich continu in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidswetenschap. Als 'gezondheidsexpert' vertaald Rick veelal onbekende, maar fundamenteel belangrijke thema’s als de biochemie, inspanningsfysiologie, microbiologie, endocrinologie, immunologie naar praktische leefstijl toepassingen.

 

Trots op behaalde mijlpalen, maakt Rick gemotiveerder om ook jou te helpen met zijn kennis en expertise! 

Nieuw, net begonnen of nooit uitgeleerd?

Of je nou nieuw bent, net begint of nooit uitgeleerd bent, voor het 'persoonlijk engineeren' van een lang, gezond en gelukkig leven, ben je hier op de juiste plaats. Op diverse laagdrempelige manieren probeer ik iedereen aan te moedigen om zijn of haar persoonlijke gezondheidsreis aan te gaan. Maak kleine, dagelijkse 'micro' stappen en leer jezelf begeleiden.

ANDEREN

OVER RICK

Rick is één van de meest toegewijde personen die ik ken. Heel betrouwbaar, heeft ontzettend veel verstand van zaken en een groot hart om andere mensen te willen helpen. Rick is voor mij op basis van terugkerende, hormonale klachten op zoek gegaan naar een persoonlijk behandelplan met ondersteuning van supplementen  en een voedingsplan. Met als positief resultaat dat de klachten al 1,5 jaar wegblijven en er geen antibiotica - met bijbehorende negatieve effecten - nodig zijn.

Over mij

Als leefstijlcoach en orthomoleculaire therapeut help ik mensen zelf de regie te nemen over hun gezondheid. Door het achterhalen van de oorzaak van de klachten en een gepersonaliseerd plan op te stellen maak ik het verschil. 

Contact

T. 06 46 08 18 98

M. rick@rickvandentempel.nl

Utrecht - Maarssen - Leidsche Rijn

KVK. 63140284

BTW-ID. NL001180122B87

 

AGB Praktijkcode. 90066406

AGB zorgverlener. 90107202

Prestatiecode: 24000

Copyright © 2020 Rick van den Tempel.

Alle rechten voorbehouden 

Social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram