top of page

Fijne woorden

Kevin Diks Profvoetballer - Topsportbegeleiding

Kevin Diks, Topvoetballer

We werken ondertussen al ruim twee jaar (sinds 2018) samen, en het heeft mij alleen maar positieve dingen gebracht. Tijdens een lastig jaar vol blessureleed heeft Rick mij ondersteund met allerlei leefstijl adviezen. We blijven continu samen op zoek  naar verbetering, zodat ik alles uit mijn carrière kan halen. Nog belangrijker is dat Rick een heel fijn is persoon om mee samen te werken. Hij denkt graag mee, en alles staat in het teken van mijn ontwikkeling. Ook al kunnen we elkaar niet vaak zien, Rick doet alle moeite om mij te ondersteunen, wat ik enorm belangrijk vind en wat ervoor zorgt dat er een groot onderling vertrouwen is.

Darren Rosheuvel

Darren Rosheuvel, Topvoetballer

Rick zijn voedingsschema in combinatie met mijn trainingsschema was heel duidelijk. Hij was heel flexibel toen we bespraken wat ik wel en niet fijn vond en daardoor was het plan goed op mij afgestemd. Mijn energielevel is veel beter en ik ben ook zichtbaar fitter en droger geworden. Kortom, ik heb heel veel gehad aan zijn hulp en adviezen.

Evelien

Rick is één van de meest toegewijde personen die ik ken. Heel betrouwbaar, heeft ontzettend veel verstand van zaken en een groot hart om andere mensen te willen helpen. Rick is voor mij op basis van terugkerende, hormonale klachten op zoek gegaan naar een persoonlijk behandelplan met ondersteuning van supplementen  en een voedingsplan. Met als positief resultaat dat de klachten al 1,5 jaar wegblijven en er geen antibiotica - met bijbehorende negatieve effecten - nodig zijn.

Jur van den Bosch

“Ik ben in contact gekomen met Rick omdat ik langdurig last heb van hooikoorts. Dit belemmerde mij dusdanig in mijn dagelijks leven dat ik op zoek gegaan ben naar een langdurige oplossing. Samen met Rick ben ik het traject gestart om te bepalen waar de hooikoorts vandaan komt en past bij mijn lijf. Op basis van enkele tests heeft Rick een behandelplan opgesteld wat impact heeft op mijn leefstijl, voeding en beweging. Ik wist bijvoorbeeld niet dat bepaalde voeding zo’n verschil kan maken. Ik voel mij dankzij de aanpak van Rick fitter, energieker en sterker en zijn mijn klachten een stuk verminderd.”

Thijs Scholte

Door intensieve begeleiding en tips&tricks van Rick heb ik eindelijk de manier gevonden om lekker gezond te eten zonder grote concessies te doen tijdens 'quality time'! Rick heeft mij laten inzien dat het puur om de balans gaat. Door mijn voedingskennis te vergroten heb ik de manier gevonden om lekker en gezond te eten. Hierdoor ga ik zonder grote concessies te doen fitter en frisser de dag door en hou ik meer tijd over voor ‘quality time’ met familie en vrienden.

Rick heeft mij enorm geholpen met mijn hersteltraject van long covid, zelfs toen er nog heel weinig bekend over deze ziekte was. In het begin van mijn behandelingen bij Rick was ik enorm beperkt qua gezondheid en gaandeweg kan ik weer steeds meer en ben ik niet meer aan huis gebonden.
Wat ik zelf het prettigst vind is dat Rick met me samenwerkt, goed kan/wil uitleggen wat er aan de hand is, en betrokken blijft, ook al is mijn herstel een lange, onbekende weg. Hij staat ook open om mee te denken met andere behandelaars die mij helpen bij mijn herstel. Ik denk dat dit ook een groot aandeel heeft gehad in het verbeteren van mijn gezondheid.

Danielle

Dankzij de adviezen van Rick ben ik gaan begrijpen hoe belangrijk het is om je darmflora gezond te houden. Een gezonde darmflora kan gezondheidsschade voorkomen en of herstellen.
De lisexcisie die ik onderging was wat mij betreft alleen symptoombestrijding. Met de aanpak van Rick's behandeling is het HPV virus nu ook uit mijn lichaam verdwenen. Ik hoop dat Rick met zijn behandeling nog veel vrouwen waarbij het HPV virus is geconstateerd kan helpen.
Rick is ontzettend behulpzaam en begeleidt je met veel geduld en vriendelijkheid om veranderingen o.a. in je voedingspatroon door te voeren.

Sabine

De 30 dagen met Rick waren intensief, maar hebben mij enorm geholpen. Ik voel mij zoveel beter! Ik heb weer energie en voel mij gezond en fijn. Daarnaast heb ik geleerd te experimenteren met koken en op mijzelf te vertrouwen. 

Rick zegt niet wat je moet doen, maar geeft je de opties die er zijn, waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou werkt. Dit maakt dat je je eigen unieke leefstijl ontwikkelt, waardoor je het volhoudt.

Bekijk ook mijn reviews op Google

Google Reviews

Gijs

Ik had al geruime tijd last van allerhande blessures als gevolg van mijn intensieve hardlooptrainingen. Na langdurig behandeld te zijn geweest bij de fysiotherapeut zonder het gevoel te hebben dat het geholpen heeft, heeft Rick een bloedtest afgenomen om te zien waar de oorzaken van mijn problemen lagen. Dit heeft geleid tot een met name aanpassing van mijn eet en drink gewoontes en toevoeging van aanvullende vitamines. Na 3 weken trad er al een significant verschil op. De pijn trok weg, sliep ik weer beter en voel mij weer instaat om te gaan trainen. Nu kan ik rustig gaan opbouwen zodat ik van de zomer weer lekker een stukje kan gaan hardlopen.

Sander

Rick begrijpt zijn vak als geen ander als gezonheidsspecialist. Op basis van zijn kennis en ervaring dringt hij snel door tot het probleem en adviseert adequate supplememten en geeft tips.

Hij is betrouwbaar en is er voor jou!

Andra

Ik ben bij Rick gekomen vanwege vermoeidheidsklachten. Ik werd vaak wakker s nachts en ook als ik wel doorslaap wordt ik vermoeid wakker. Rick geeft concrete tips om mijn voedingspatroon te wijzigen en ook op het gebied van beweging. Daarmee kon ik direct aan de slag. Inmiddels merk ik dat ik mij vitaler voel.

Susanne

Na mijn zwangerschap kwakkelde ik al langere tijd met mijn gezondheid. Rick heeft voor mij een duidelijk en haalbaar behandelplan gemaakt, waar ik direct mee aan slag kon. Rick is betrouwbaar, geduldig en heeft ontzettend veel verstand van zaken. Dankzij zijn adviezen voel ik me fitter en energieker. En bovendien kwam ik eindelijk van de zwangerschapskilo's af.

DSC_0240-min.JPG

Meer over mij

bottom of page