kevin diks_topvoetballer-min.jpg

We werken ondertussen al ruim twee jaar (sinds 2018) samen, en het heeft mij alleen maar positieve dingen gebracht. Tijdens een lastig jaar vol blessureleed heeft Rick mij ondersteund met allerlei leefstijl adviezen. We blijven continu samen op zoek  naar verbetering, zodat ik alles uit mijn carrière kan halen. Nog belangrijker is dat Rick een heel fijn is persoon om mee samen te werken. Hij denkt graag mee, en alles staat in het teken van mijn ontwikkeling. Ook al kunnen we elkaar niet vaak zien, Rick doet alle moeite om mij te ondersteunen, wat ik enorm belangrijk vind en wat ervoor zorgt dat er een groot onderling vertrouwen is.

Kevin Diks,

Topvoetballer

Rick zijn voedingsschema in combinatie met mijn trainingsschema was heel duidelijk. Hij was heel flexibel toen we bespraken wat ik wel en niet fijn vond en daardoor was het plan goed op mij afgestemd. Mijn energielevel is veel beter en ik ben ook zichtbaar fitter en droger geworden. Kortom, ik heb heel veel gehad aan zijn hulp en adviezen.

Darren Rosheuvel,

Topvoetballer

Image by Annie Spratt

De 30 dagen met Rick waren intensief, maar hebben mij enorm geholpen. Ik voel mij zoveel beter! Ik heb weer energie en voel mij gezond en fijn. Daarnaast heb ik geleerd te experimenteren met koken en op mijzelf te vertrouwen. 

 

Rick zegt niet wat je moet doen, maar geeft je de opties die er zijn, waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou werkt. Dit maakt dat je je eigen unieke leefstijl ontwikkelt, waardoor je het volhoudt.

SD

Rick is één van de meest toegewijde personen die ik ken. Heel betrouwbaar, heeft ontzettend veel verstand van zaken en een groot hart om andere mensen te willen helpen. Rick is voor mij op basis van terugkerende, hormonale klachten op zoek gegaan naar een persoonlijk behandelplan met ondersteuning van supplementen  en een voedingsplan. Met als positief resultaat dat de klachten al 1,5 jaar wegblijven en er geen antibiotica - met bijbehorende negatieve effecten - nodig zijn.

Evelien

Door intensieve begeleiding en tips&tricks van Rick heb ik eindelijk de manier gevonden om lekker gezond te eten zonder grote concessies te doen tijdens 'quality time'! Rick heeft mij laten inzien dat het puur om de balans gaat. Door mijn voedingskennis te vergroten heb ik de manier gevonden om lekker en gezond te eten. Hierdoor ga ik zonder grote concessies te doen fitter en frisser de dag door en hou ik meer tijd over voor ‘quality time’ met familie en vrienden.

Thijs Scholte

“Ik ben in contact gekomen met Rick omdat ik langdurig last heb van hooikoorts. Dit belemmerde mij dusdanig in mijn dagelijks leven dat ik op zoek gegaan ben naar een langdurige oplossing. Samen met Rick ben ik het traject gestart om te bepalen waar de hooikoorts vandaan komt en past bij mijn lijf. Op basis van enkele tests heeft Rick een behandelplan opgesteld wat impact heeft op mijn leefstijl, voeding en beweging. Ik wist bijvoorbeeld niet dat bepaalde voeding zo’n verschil kan maken. Ik voel mij dankzij de aanpak van Rick fitter, energieker en sterker en zijn mijn klachten een stuk verminderd.”

Jur van den Bosch

Succesverhalen

Iedereen is uniek. Ieder plan ook. Neem direct contact op 

Heb je vragen over de bestaande plannen of wil je aanvullende informatie? Ik neem graag contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wil je dat ik vrijblijvend contact met je opneem laat onderstaand je gegevens achter of bel via 06-046081898