Persoonlijke Leefstijlprogramma's

Stop met aanrommelen, ga voor een gezonde leefstijl!

Heb jij dit jaar serieuze plannen om echt aan de slag te gaan met jouw een gezondere leefstijl? 

 

Wil jij lekkerder in je vel zitten en je kennisniveau over voeding vergroten? Of merk je dat je al bezig bent met een gezonde(re) leefstijl maar merk je dat er meer uit halen valt maar heb je niet precies het idee hoe je dat kunt aanpakken

 

Dan is dit programma voor jouw op het lijf geschreven. Waar heb ik het over? Een 30-dagen leefstijlprogramma. In 30 dagen ga je samen met mij aan de slag om alles te leren over een gezonde leefstijl en hoe je juist kunt gaan genieten! We gaan stap voor stap jouw leefstijl creëren vanuit jouw eigen doelstellingen. 

DSC_9441.JPG

Wordt de CEO van je eigen leven!
Geen trucjes, methodes of dergelijke snelle oplossingen.

Rick van den Tempel

Herken je dit?

 • In de supermarkt zie je door het bomen het bos niet meer. De keuze is zo groot. Wat is nog gezond? Vele keuzes geven stress. Je bent zeker niet de enige. Ik help je graag de juiste keuzes maken.
   

 • Je staat vaak voor anderen klaar maar kiest niet voor jezelf. Vaak zijn we beter in zuinig zijn en zorgen voor een ander dan voor onszelf. Maar door echt voor jezelf te kiezen, fit en vrolijk te zijn, kun je daarna juist beter voor anderen zorgen. 
   

 • Je wilt jouw gedragspatronen definitief doorbreken maar hebt geen idee hoe. Je eetpatroon is vaak hetzelfde en na een aantal weken zó je best doen loert het jojo effect weer om de hoek? Je verlangt naar een lange termijnoplossing.
   

 • Je ervaart lichamelijke klachten maar hebt geen idee waar het vandaan komt. Vaak last van vermoeidheid, last van migraine, IBS of CVS? Wist je dat een groot gedeelte van de ziekten in de darmen beginnen? Wat je elke dag in je mond stopt heeft een groot effect op je gezondheid. Ik leer je heel graag hoe. 
   

 • Je bent een sporter op hoog niveau of een topsporter en wilt naar de top. Je hebt het gevoel dat er meer in zit maar je hebt geen idee hoe of je mist je focus of energie. Hallo blessures?
   

 • Voeding tracken is niet jouw ding. Je hebt al honger als je weer je voeding in MyFitnesspal moet invoeren. Dat gaan we dus niet doen. 
   

 • Je verlangt naar meer rust of je wilt leren omgaan met stress. Je wilt graag leren hoe je een gezonde leefstijl ook op de lange termijn kunt creëren zodat je kunt genieten van het leven. 
   

 • "Kan ik het wel?" Je laat jezelf vast onbewust tegenhouden door dit soort belemmerende gedachten. Ik help je graag om lekker in je vel te zitten en te kiezen voor jezelf. ​

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan? 

Natuurlijk, je kunt het altijd zelf blijven proberen. Je kent de verhalen inmiddels wel en jij weet inmiddels wel beter, er is geen magische pil. Er bestaat geen one-size-fits-all, iedereen is anders en op zijn manier uniek. ​Maar de kans is groot dat je dan over een aantal maanden nog steeds jouw doelen niet hebt bereikt. Mijn doel is daarom ook simpel, zoveel mogelijk mensen helpen en inspireren. Geen trucjes, methodes of snelle oplossingen om af te vallen of je fit te voelen maar persoonlijk aan het werk met jouw doelstellingen. 

Één van de meest krachtige middelen die ik inzet om jou te helpen bij jouw gezondheidsreis is mijn 30-dagen leefstijlprogramma. In dit programma zitten ALLE fundamentele zaken om jouw gezondheid een kickstart te geven die het verdiend. 

Ik hoop dat je "JA" zegt tegen je gezondheid en kiest voor jezelf. 

Persoonlijk is dus ook écht persoonlijk!

 Wekelijkse videobelafspraak coachsessies

2x een leefstijlscan - we kijken naar jouw prestatie- en herstelvermogen. Ik kijk waar winst valt te behalen en maak de link met jouw voeding. 

 

✓ Dagelijkse begeleiding via persoonlijke chat de app
   

✓ Challenges, video's, recepten, eBooks
 

 Uitleg over ons lichaam, klachten, neurotransmitters en prestatievermogen/herstelvermogen. We gaan écht een stapje verder.  

 

Investeer 275,- euro in jezelf!

Heb je een vraag over 30-dagen leefstijlprogramma? Wil je misschien weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Plan gerust een vrijblijvende belafspraak met mij in.

Wat zeggen anderen?

De 30 dagen met Rick waren intensief, maar hebben mij enorm geholpen. Ik voel mij zoveel beter! Ik heb weer energie en voel mij gezond en fijn. Daarnaast heb ik geleerd te experimenteren met koken en op mijzelf te vertrouwen. 

 

Rick zegt niet wat je moet doen, maar geeft je de opties die er zijn, waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou werkt. Dit maakt dat je je eigen unieke leefstijl ontwikkelt, waardoor je het volhoudt.

SD - heeft 30-dagen leefstijlprogramma gevolgd

Door intensieve begeleiding en tips&tricks van Rick heb ik eindelijk de manier gevonden om lekker gezond te eten zonder grote concessies te doen tijdens 'quality time'! Rick heeft mij laten inzien dat het puur om de balans gaat. Door mijn voedingskennis te vergroten heb ik de manier gevonden om lekker en gezond te eten. Hierdoor ga ik zonder grote concessies te doen fitter en frisser de dag door en hou ik meer tijd over voor ‘quality time’ met familie en vrienden.

Thijs Scholte - heeft 30-dagen leefstijlprogramma gevolgd

Gratis eBook 

Wanneer we het hebben over voeding dan beginnen we bij de basis. Kies jij al voor vers en onbewerkt voedsel, zoveel mogelijk met de seizoenen mee? En bak jij in de juiste vetten? Vaak zijn of lijken het inkoppers maar worden ze nog niet op de juiste manier in de praktijk toegepast. Lees de richtlijnen in mijn eBook.

Over mij

Als orthomoleculair therapeut help ik mensen zelf de regie te nemen over hun gezondheid. Door het achterhalen van de oorzaak van de klachten en een gepersonaliseerd plan op te stellen maak ik het verschil. 

Contact

T. 06 46 08 18 98

M. rick@rickvandentempel.nl

Utrecht - Maarssen - Leidsche Rijn

KVK. 63140284

BTW-ID. NL001180122B87

 

AGB Praktijkcode. 90066406

AGB zorgverlener. 90107202

Prestatiecode: 24000

Copyright © 2020 Rick van den Tempel.

Alle rechten voorbehouden 

Social media

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram