Topsportbegeleiding 

Keuze uit 3, 6 of 12 maanden

Topsport vraagt unieke en persoonlijke begeleiding. 

Als atleet worden jouw prestaties elke dag op de proef gesteld, maar in hoeverre wordt het vermogen om te presteren en herstellen ook daadwerkelijk echt accuraat gemeten? Meten is immers weten, niet? Maar, wat maakt het dat jij ook op de juiste (bio)markers wordt gemeten? En, wat maakt het dat de ene sporter blessure gevoeliger is dan de ander? Alle atleten die ik begeleid reageren uniek, voor jou kunnen we dit ook vaststellen. Dit doormiddel van unieke testen. Optioneel kunnen we ervoor kiezen om jouw data te monitoren.

  • Gratis topsport scan t.w.v. 175,-  

  • Preventief Sport Medisch Onderzoek (2 keer per jaar)

  • Maandelijks consult ter evaluatie en begeleiding

  • Op maat adviesplan (Periodiek)

  • Op maat suppletiepakket (Periodiek)

 

Op aanvraag

Iedereen is uniek. Ieder plan ook. Neem direct contact op 

Heb je vragen over de bestaande plannen of wil je aanvullende informatie? Ik neem graag contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Wil je dat ik vrijblijvend contact met je opneem laat onderstaand je gegevens achter of bel via 06-46081898

Topsportbegeleiding


Topsporter maar haal je ook het maximale uit je lichaam en unieke talenten? 

Op zoek naar Topsport begeleiding 2.0? 

Als topsporter wil je niets liever dan presteren en je absolute dromen waarmaken. Daarvoor moet je hard trainen, maar er is meer voor nodig. Om morgen succesvol te zijn moet jij dagelijks je grenzen blijven verleggen. Maar, hoe weet je nou of je dat ook daadwerkelijk doet? En als je dat al aan het doen bent, hoe weet je dan dat je niet tegen overtraining aan zit? En, daardoor juist meer aan je herstel moet werken om overbelasting te voorkomen? Belangrijke vragen waar je antwoord op moet hebben wil je het maximale uit jouw topsport prestaties halen. Vaak genoeg zien we dat op antwoorden als deze geen sluitend antwoord is, want hoe verklaren we anders al die blessures? En, waarom de één blessure gevoeliger is dan de ander? Ik durf je te zeggen dat hier kansen liggen voor jou! De echte oorzaak waarom je voorbeeld zo moeizaam van je blessures afkomt en/of juist vaak geblesseerd bent ligt namelijk dieper. Ik help je graag met een efficiënte aanpak af van jouw klachten en zorg dat je niet alleen fit bent van de buitenkant, maar juist ook van de binnenkant want dat is waar alles begint!

"Alle ziekten beginnen in de darm"

(Hippocrates – vader van de geneeskunde)

Bekijk overig aanbod

We werken ondertussen al ruim twee jaar samen, en het heeft mij alleen maar positieve dingen gebracht. Tijdens een lastig jaar vol blessureleed heeft Rick mij ondersteund met allerlei leefstijl adviezen. We blijven continu samen op zoek  naar verbetering, zodat ik alles uit mijn carrière kan halen. Nog belangrijker is dat Rick een heel fijn is persoon om mee samen te werken. Hij denkt graag mee, en alles staat in het teken van mijn ontwikkeling. Ook al kunnen we elkaar niet vaak zien, Rick doet alle moeite om mij te ondersteunen, wat ik enorm belangrijk vind en wat ervoor zorgt dat er een groot onderling vertrouwen is.

Kevin Diks

Over mij

Als leefstijlcoach en orthomoleculaire therapeut help ik mensen zelf de regie te nemen over hun gezondheid. Door het achterhalen van de oorzaak van de klachten en een gepersonaliseerd plan op te stellen maak ik het verschil. 

Contact

T. 06 46 08 18 98

M. rick@rickvandentempel.nl

Utrecht - Maarssen - Leidsche Rijn

KVK. 63140284

BTW-ID. NL001180122B87

 

AGB Praktijkcode. 90066406

AGB zorgverlener. 90107202

Prestatiecode: 24000

Copyright © 2020 Rick van den Tempel.

Alle rechten voorbehouden 

Social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram