Topsportbegeleiding

Op zoek naar topsport begeleiding 2.0? 

Als topsporter wil je niets liever dan presteren en je absolute dromen waarmaken. Daarvoor moet je hard trainen, maar er is meer voor nodig. Om morgen succesvol te zijn moet jij dagelijks je grenzen blijven verleggen. Maar, hoe weet je nou of je dat ook daadwerkelijk doet? En als je dat al aan het doen bent, hoe weet je dan dat je niet tegen overtraining aan zit? En, daardoor juist meer aan je herstel moet werken om overbelasting te voorkomen?

 

Belangrijke vragen waar je antwoord op moet hebben wil je het maximale uit jouw topsport prestaties halen. Vaak genoeg zien we dat op antwoorden als deze geen sluitend antwoord is, want hoe verklaren we anders al die blessures? Waarom de één blessure gevoeliger is dan de ander? 

 

Ik durf je te zeggen dat hier kansen liggen voor jou! De echte oorzaak waarom je voorbeeld zo moeizaam van je blessures afkomt en/of juist vaak geblesseerd bent ligt namelijk dieper. Ik help je graag met een efficiënte aanpak af van jouw klachten en zorg dat je niet alleen fit bent van de buitenkant, maar juist ook van de binnenkant want dat is waar alles begint!

"Alle ziekten beginnen in de darm"

(Hippocrates – vader van de geneeskunde)

kevin diks_topvoetballer-min.jpg

We werken ondertussen al ruim twee jaar samen, en het heeft mij alleen maar positieve dingen gebracht. Tijdens een lastig jaar vol blessureleed heeft Rick mij ondersteund met allerlei leefstijl adviezen. We blijven continu samen op zoek  naar verbetering, zodat ik alles uit mijn carrière kan halen. Nog belangrijker is dat Rick een heel fijn is persoon om mee samen te werken. Hij denkt graag mee, en alles staat in het teken van mijn ontwikkeling. Ook al kunnen we elkaar niet vaak zien, Rick doet alle moeite om mij te ondersteunen, wat ik enorm belangrijk vind en wat ervoor zorgt dat er een groot onderling vertrouwen is.

Kevin Diks