top of page

Orthomoleculaire geneeskunde, wat is dat nou precies?

Orthomoleculaire geneeskunde gaat over het behouden en optimaliseren van jouw gezondheid. Dit kan onder andere door de inzet van optimale doseringen van vitamines, mineralen en vetzuren en andere belangrijke voedingsstoffen.


Het is veelal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, wetenschappelijk onderzoek dat eeuwenoude en evolutionaire kennis met zich meebrengt. Onmisbare kennis die we helaas niet altijd meer uitdragen, maar daar breng ik graag verandering in.


Voedingsstoffen spelen namelijk een fundamentele rol in het goed functioneren van de energie en stofwisseling in jouw lichaam. En dit zorgt voor het goed functioneren van alle eigenschappen en onderdelen in jouw lijf, want als deze niet goed functioneren dan ontstaat er een disbalans, en daarmee ook als gevolg klachten. Denk hierbij aan darmklachten, chronische klachten en meer ongemakken.


Om de leefstijl programma's vorm te geven ga ik uit van deze kennis en vormt de orthomoleculaire geneeskunde de absolute basis hoe ik jou verder begeleid gedurende dit programma.

Hiermee onderscheid ik mij van vele anderen programma's, waarbij jou wordt verteld wat je moet doen, maar ik vertel jou ook graag het waarom zodat jij na verloop van tijd zelf de regie kunt nemen.


In deze video is op een eenvoudige wijze orthomoleculaire geneeskunde uitgelegd en wil je meer leren over wat orthomoleculaire therapie voor jou kan betekenen, lees dan via deze weg meer over de mogelijkheden binnen orthomoleculaire therapie.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page